Петьо Борисов спечели ITL Masters 2014

Петьо Борисов спечели ITL Masters 2014. По пътя си към победата, Петьо Борисов отстрани последователно с 2:0 сета над Стефка Бончева, Георги Петров и Милен Балтов.

Последният човек, който застана на пътя му бе Йордан Пичуров. Той записа победи над Емил Хинов, Цветан Иванов и Борислав Константинов и заслужено бе заел мястото на финалист в последния за сезон 2014 турнир. За съжаление това не беше вечерта на Данчо и той допусна тежка загуба с 2-0 сета. 

Тази победа направи Петьо Борисов шампион на ITL Seazon 2014. Втори за сезона се нареди Едиз Батран, който отпадна още на четвъртфиналите и напразно се надяваше Борисов да загуби финала.

Третото място зае Цветан Иванов, който смело можем да обявим за най-активния участник през този сезон, той има 19 изиграни мача!

По време на церемонията по закриването на сезона, освен купите на първите трима в шампионата, ITL подари благодарствени плакети за цялостен принос към развитието на ITL и любителския тенис в България на фирма "Есен ООД" - представител на Babolat за България, както и на "Бълдаран Спрингс АД".

С това приключи поредният успешен сезон на Интерактивна Тенис Лига, в който участие взеха голям брой от тенис любителите в София.

Партньори

Домакини