Владислав Искренов спечели трета титла във вечерните турнири на ИТЛ

Владислав Искренов триумфира в Седмия вечерен турнир на Интерактив тенис в ТК „Раковски“, след като победи на финала Валентин Бонев с 2:0 сета. Това е третата му титла при напредналите във вечерните турнири на ИТЛ и е сериозна заявка за приза „най-добър играч на 2020 година“, който се присъжда на тържествена церемония през декември.

Мачът за първото място в 7 Night 500 | Tennis Club Rakovski се очакваше с огромен интерес, тъй като финалистите заемат първите две места в годишната ранглиста на ИТЛ. Срещата беше оспорвана и с много технични изпълнения, а Искренов спечели първия сет с 4:1. Във втория се стигна до тайбрек, а Бонев беше на крачка да изравни, след като на два пъти имаше сетбол. За съжаление той не успя да надделее във важните разигравания и отстъпи с 3:4. С желязно спокойствие и технична игра Влади спечели срещата и затвърди мястото си на лидер в класирането на социалната тенис мрежа.

При средно напредналите първото място извоюва Иво Андреев, който се наложи след гладиаторска битка и много обрати над Боян Драгановски с 3:4, 4:1, 10:2. Боян участва за пръв път в турнирите на Интерактив тенис, а само седмица по-рано триумфира при начинаещите след победа с 4:0, 4:2 над Владимир Гергинов.

Вечерните състезания на ИТЛ продължават в понеделник, 24 август, с надпреварата при начинаещите от Осмия вечерен турнир, който ще се проведе в тенис клуб „Дема“. Схемата все още е отворена, а желаещите могат да заявят участие в сайта на Интерактив тенис.

Партньори

Домакини