Надпреварата за начинаещи от осмия вечерен турнир стартира в понеделник

Осмият вечерен турнир стартира в понеделник, 29 август, на кортовете на тенис клуб "15:40" едно от предпочитаните места за тенис в София. Състезанието започва с мачовете на начинаещите, категория ITL 125, седмица по-късно, на 3 септември, стартира надпреварата при средно напредналите, от 12 септември започва категория 500, която е без ограничения, а заедно с нея и изцяло жениския - Ladies Night.

Записването за начинаещите, с рейтинг 10 и 9, е отворено до 27 август. В тази група влизат аматьорите, които правят първи стъпки в състезателния тенис и искат да усетят адреналина от игра на точки и срещу непознат съперник.  Схемата в най-масовата категория ITL 250 е отворена до 3 септември. В нея могат да се включат играчи с рейтинг от ITN10 до ITN6. Записването за категория 500 е до 10 септември, а право на участие в надпреварата има абсолютно всеки без значение от нивото му.

Без значение в коя категория се запишеш схемите са подредени спрямо реитинга на играчите и гарантират максимално интересни сблъсъци. Всеки, който е готов да предизвика себе си и иска да се конкурира с други тенисисти, е добре дошъл. 

Повече подробности за турнира може да намерите ТУК

Партньори

Домакини