Evergreen Минтов грабна титлата от Green Life

Отмина още един прекрасен турнир с щедро слънце, безкраен релакс, морски вятър и тенис битки с много заряд. Краси Минтов (или Динамита от Казанлък) спечели титлата след забележителен обрат на финала, където показа своята непримиримост, дух на победител и страхотна форма, в която се намира. Неговият опонент Вели Панчев направи чудесен турнир, с отлична игра и без загуба в групите и елиминациите - с достоен финал, в който след първи сет 4:0 в негова полза почти бе докоснал отличието. Браво и на двамата, бяха най-добрите и заслужено достигнаха до финала! Полуфиналистите Георги Мечев и Петър Тодоров могат само да се гордеят със своите изяви и дадоха гаранция за още по-добро предствяне на следващите турнири. Георги беше дошъл чак от далечния гр.Гоце Делчев, Петър влезе в най-завързаните и продължителни мачове на турнира. Няма как да не изразим възхищение от резултатите на Светлана, която се записа в мъжката схема на турнира – регистрира и 2 победи в групата, класира се напред и на практика загуби мачове само от....двамата финалисти!

Адмирации заслужава най-младия участник в надпреварата Георги Дойчев. Той е само на 12 години, но показа кураж и умения, с които се става бъдещ шампион със сигурност. Неговият мач с Миро Василев беше „двубоя на поколенията“ и истинско украшение на приемствеността в тениса. 
Момчето игра и на двойки с баща си и е ясно, че го чака светло тенис бъдеще и прогрес в следващите години.

Хората ще си спомнят за отличната организация и положителните емоции още дълго време. Зелената настилка на кортовете напомняше за събития на Уимбълдън въпреки, че резултатите от паралено провеждащия се US Open се коментираха всяка сутрин. С много настроение и смях ( ехтящи не само от бар “Верано” или ресторант “Ла Тераса”!) и с пожелание за нови срещи на тенис кортовете, участниците споделиха своето положително отношение към игратата и ITL идеята.

До скоро слънчев Green Life и успех на всички!


Партньори

Домакини