ITL Challenger – играeш в удобно за теб време


Ако си един от многото почитатели на тениса и много искаш да влезеш в реален тенис двубой, но няма с кого… Ако знаеш всички трикове с ракетата на приятелите си и ти е време да предизвикаш себе си с непознат опонент… Ако искаш да провериш докъде си стигнал с тренировките и дали можеш да понесеш напрежението на корта… Ако имаш желание да надграждаш уменията си в истински тенис мачове с непознати противници без никакви допълнителни такси… Добре дошъл в ITL Challenger! Това е новият тенис формат на Иинтерактив Тенис, който ти дава възможност да усетиш вкуса на истинския тенис.  

Прочети в следващите редове за този страхотен любителски тенис формат, който се организира според твоето свободно време. Буквално!


ITL Challenger – безплатен любителски тенис турнир с нови съперници на твоето ниво

ITL Challenger е уникален любителски тенис турнир, който разработваме и пробваме в последните месеци. И вече имаме функционираща формула – страхотно място за срещи и игри между хора, за които тенисът е по-малко хоби и повече страст. 

Можеш да си представиш ITL Challenger като специална социална мрежа, в която участват само запалени тенис играчи. Всеки един от тях е готов да излезе на корта срещу опонент със своя ИТН рейтинг – за да може мачовете да са неочаквани, но и справедливи. За включването в ITL Challenger няма ограничения нито във възрастта, нито в нивото на умения, всеки е добре дошъл в мрежата. Единствено желанието е важно. Освен това участниците могат сами да избират в кой турнир да се включват, кога и къде да играят. 

На практика това е шанс да намираш лесно нови противници, да играеш вълнуващи мачове и да усетиш тръпката на големия тенис, при това в свободното си време. 

Този любителски тенис турнир неслучайно носи името "Challenger" – той е създаден за всеки, който иска да предизвиква и изпробва себе си, да предизвиква и побеждава опонентите си, но и да бъде предизвикван и провокиран да разширява границите на възможностите си. И ако в това описание откри себе си, стани част от Challenger още сега.


Как да участваш в ITL Challenger???

За да се включиш в ITL Challenger, ти трябват само три неща: Профил, ракета и желание.

Ето как изглежда участието в ITL Challenger съвсем накратко:

1.      Създаваш личен профил в системата на Интерактив Тенис, като първоначално ти задаваш какво е твоето ИТН ниво. 

2.      Избираш в кой любителски тенис турнир искаш да участва и се регистрираш за участие в него.

3.      Очакваш жребия за квалификационните групи и се свързваш с твоите опоненти за насрочване на място, дата и час.

4.      Групите имат срок от една седмица да проведат мачовете помежду си, като победителите имат ангажимента да изпратят резултата от двубоя, както и селфи с опонента си.

5.      След квалификациите първите двама от групата продължават към елиминации, като за всяка среща играчите имат до 3 дни.

6.      С всеки мач от турнира печелиш точки, с които се изкачваш по-нагоре в крайното класиране. В края на турнира имаш възможност да вдигнеш купата на Challenger!


Важно е да знаеш, че такси за регистрация и участия в турнирите няма. Участниците си разпределят разходите по наема на кортовете, на които провеждат срещите си.


Кога се провежда ITL Challenger 

Вече четири месеца играем тестово ITL Challenger в София, като към момента турнирите в столицата вече са разделени на категории според рейтинга на участниците. От началото на октомври стартираме със шампионати във Варна и Пловдив, където именно ITL Challenger ще бъде първия формат носещ точки в тях. 

Challenger стартира по различно време в различните градове. Освен купа, победителите в първите издания в Пловдив и Варна ще получат и награда – ваучер за спортна екипировка на стойност 100 лв. Играчите в тези градове ще имат възможността да се борят за крайното класиране, като турнирите до края на 2022 ще бъдат преходни и точките ще важат за 2023-та. Разбира се, най-добрите за региона си ще спечелят и голяма награда осигорена от партньорите на Интерактив тенис.Ако идеята ти харесва, запиши се за Challenger още сега, тук:

·        София – старт на 10 октомври, записване до 7 октомври

·        Пловдив – старт на 3 октомври, записване до 1 октомври

·        Варна – старт на 3 октомври, записване до 1 октомври 


Пожелаваме ти вълнуващи и успешни срещи!

Партньори

Домакини