ИТЛ събира любителите на тениса на годишните си награди

Най-голямата любителска тенис лига в България ще връчи за 8 път годишните си награди ITL Awards. Традиционната празнична церемония ще се състои на 22 декември в столичния „MG Caffe & Bar “ в Заимов, на която ще бъдат наградени най-откроилите се любители тенисисти в няколко категории.

Вече е известен носителят на титлата „Играч на годината“. Това е Светослав Стоичков, който след спечеления Финален Мастърс се изкачи на върха в класирането на ITL. Призове ще получат и класиралите се на второ и трето място Марк Хаджижеков и Ивайло Боджаков. Специални награди ще бъдат връчени в следните категории: „Най-прогресиращ играч“; „Завръщане на годината“; „Новобранец на годината“; „Награда за спортсмен“; „Най-активен играч“ и награда за „Любимец на публиката “.

По време на събитието ще бъдат отличени и всички партньори, които са допринесли за развитието на любителския тенис в страната.

На партито са поканени всички приятели на тениса, бивши и настоящи шампиони на лигата. Началото е в 19:00 часа, а след края на церемонията купонът ще се пренесе в столичен нощен клуб!

 


Партньори

Домакини