В края на януари стартираме със сериите „Чалънджър“

На 30 януари, даваме началото на първите турнири от серията ITL Challenger. Тази серия турнири към момента провеждаме в София, Пловдив и Варна, като любителите от тези градове могат лесно да се регистрират за участие до 27-ми януари.

“ITL Challenger” е уникален формат, при който самите участници определят правилата в него, те имат свободата сами да решават къде и по кое време ще изиграят срещите си. Участието в турнира е безплатно, като играчите имат възможност да се срещнат с нови опоненти и да проверят нивото на уменията си на корта.


След пилотните издания в края на 2022-ра, интересът към серията непрекъснато расте, като през тази година ще добавим нови градове в шампионата. 

За участие в “ITL Challenger” няма ограничения нито във възрастта, нито в нивото на умения на игра, като всеки е добре дошъл да опита. Единственото, което се изисква е да обичате да играете тенис. Точките от турнира са валидни за националната ранглиста на Интерактив Тенис, като в края на годината най-добрите 8 по правото ще получат възможността да участват във финалния Мастърс на ITL.

От тази година се въвеждат строги правила за изиграването на срещите, като за изиграването на квалификациите всеки участник има на разположение 7 дни, а всеки кръг от основна схема е фиксиран на до 4 дни.

 
Как да участваш в ITL Challenger???

Ето как изглежда участието в ITL Challenger съвсем накратко:

1.      Създаваш личен профил в системата на Интерактив Тенис (ако имаш просто влизаш в него), като първоначално ти задаваш какво е твоето ИТН ниво. 
2.      Избираш в кой любителски тенис турнир (формат, град, ниво) искаш да участва и се регистрираш за участие в него.
3.      Очакваш жребия за квалификационните групи и се свързваш с твоите опоненти за насрочване на място, дата и час.
4.      Групите имат срок от една седмица да проведат мачовете помежду си, като победителите имат ангажимента да изпратят резултата от двубоя, както и селфи с опонента си.
5.      След квалификациите първите двама от групата продължават към елиминации, като за всеки кръг играчите имат до 4 дни.
6.      В края на турнира имаш възможност да вдигнеш купата на Challenger! Победителите ще спечелят 125 точки за националното класиране и възможност за класиране на финалния Мастърс през декември.

Каним всеки, който иска да се включи и да поиграе качествен тенис, да го направи още сега - ТУК

Партньори

Домакини