Интерактив тенис организира осмомартенски женски турнир

Традиционният дамски осмомартенски турнир на Интерактив тенис ще стартира на 8 март, понеделник, а два дни преди затварянето на схемата участие са заявили 25 състезателки. Това е рекорд за женските надпревари на ИТЛ, които се провеждат повече от девет години. В схемата са включени както абсолютно начинаещи, така и опитни играчки. Надпреварата ще се проведе в ТК 1882, а всяка участничка ще получи подаръчен козметичен комплект на Рефригеранс, осигурен от Дансон. Записването е отворено до петък, 5 март, а организаторите очакват още дами, готови да се пуснат в предизвикателството на състезателния тенис.

От любителската лига гарантират напълно равностойни първи мачове на участничките в Ladies Night 2021 | TC 1882. Това се случва благодарение на специалната рейтингова система, която отчита уменията на корта и резултатите в изиграните срещи.

„Искаме да привлечем на кортовете всички дами, но вниманието ни е насочено специално към начинаещите и абсолютно начинаещите, - каза мениджърът на Интерактив тенис Ивайло Цанков. – Повечето от тях се страхуват да се изправят срещу противник в реален състезателен мач и да играят на точки. Целта ни е да им покажем, че турнирите не само не са страшни, но и носят много адреналин, опит и нови приятелства. И със съвсем малко умения тенисистките могат да покажат характер и да изпитат удоволствие от играта.“

Последният женски турнир на Интерактив тенис се проведе през януари 2021, а шампионка стана Ралица Бедринова. За осмомартенската надпревара на лигата са се записали някои от най-опитните тенисистки от София – Стефка Бончева, Радост Стефанова, Ива Дарданова и Искра Бочева, но на кортовете в тенис клуб 1882 ще излязат и шест абсолютни дебютантки.

Записването за Ladies Night 2021 | TC 1882 е отворено до 5 март, петък, а заявки се приемат на сайта на Интерактив тенис www.interactive-tennis.com.

Партньори

Домакини