Марк Хаджижеков с хеттрик във вечерните турнири на Интерактив тенис

Марк Хаджижеков записа хеттрик в Интерактив тенис, като спечели при напредналите в Третия вечерен турнир на аматьорската верига. През януари той триумфира в Първия вечерен турнир с победа над Ивайло Боджаков, а през февруари взе купата, след като надделя над Владислав Искренов. Сега отново беше най-добър, като победата дойде след отказване на Владислав Искренов във финала при 4:1, 4:0 и контузия. С третата титла за 2021 Марк се очерта като най-сериозната заплаха за първото място в ранглистата на лигата, което все още е окупирано от Искренов. Хаджижеков показва постоянна и технична игра и дава сериозна заявка за участие и във финалите, които се провеждат през декември и събират осемте най-добри в ИТЛ.

При средно напредналите първото място извоюва Антонио Данов. Във финала той победи Йордан Младенов с 4:0, 4:2 и вдигна трофея след 5 спечелени мача и без загубен сет. Това е трета титла на шампиона след две първи места при начинаещите - в 11 Вечерен турнир през ноември миналата година и във Втория вечерен турнир през февруари тази година. Въпреки по-големия си опит в Интерактив тенис Йордан Младенов не успя да прибави трета купа в актива си, но показва все по-добра игра и със сигурност скоро ще грабне нов трофей.

В категория ИЛТ 125 (начинаещи) първа титла в аматьорската лига спечели Антон Митов. В мача за златния медал той се наложи над Джейрам Юникришнан от Индия с 4:1, 4:2 и след три години стигна до първото място. По пътя към финала Антон записа три победи - над Георги Мухарски, Кирил Дечев и Калин Лазаров. В мача за трофея той даде всичко от себе си и вече е шампион.

Програмата на Интерактив тенис продължава с мачовете от осмомартенския женски турнир Ladies Tennis Night 2021 в ТК 1882. В тенис клуб Барокко спорт играят начинаещите от Четвъртия вечерен турнир, а в понеделник на кортовете излизат и средно напредналите. Продължава записването за напредналите от 4 Night Tour 500 | TC Barocco, а желаещите могат да заявят участие на www.interactive-tennis.com.

Партньори

Домакини