Интерактив тенис отличи Българския национален тенис център за развитието на аматьорския спорт

Интерактив тенис отличи Българския национален тенис център за развитието на аматьорския спорт. Мениджърът на социалната тенис мрежа Ивайло Цанков връчи на изпълнителния директор на БНТЦ Георги Дончев почетен плакет с благодарност за подкрепата на любителския тенис.

За четвърта година БНТЦ предостави кортовете си за провеждането на мачовете от турнира Sofia Masters 1000, в който се включиха повече от 120 участници. След месец оспорвани битки за влизане в основната схема от 16 души и десет дни първокласни срещи от основната схема, останаха само полуфиналите и финалът. Всички мачове се провеждат вечер, при изкуствено осветление на отлично подготвени кортове в БНТЦ.

„Съвсем нормално е да изберем за нашата любителска верига именно Националния тенис център, защото той предлага наистина оптимални условия. Това е най-добрата тенис база в България и сме щастливи, че в лицето на Центъра имаме съмишленик и опора за развитието на аматьорския тенис“, заяви Ивайло Цанков.

Мачовете от веригата Sofia Masters 1000 се излъчват директно онлайн на Фейсбук страницата на Интерактив тенис, а всички резултати може да се видят на сайта www.interactive-tennis.com.

Партньори

Домакини