Енергийни гелове MelliGEL са новите партньори на Интерактив тенис

Интерактив тенис има нов партньор, който ще се грижи за по-добър фокус, сила и издържливост на състезателите. Био енергийният стимулант MelliGEL направи дебюта си в най-голямата любителска тенис лига в България на втория Мастърс за 2021 – Sofia Masters 1000 |October 2021. Всички участници в надпреварата в Националния тенис център, от квалификациите до основната схема, получават подарък доза MelliGEL, за да се убедят в качествата на продукта и да покажат най-добрия си тенис.

Интерактив тенис избра сътрудничеството с MelliGEL, защото се грижи за формата и здравето на приятелите си. През тази година био стимулантът спечели награди от Food Matters Live Awards, беше отличен за Иновативен натурален и органичен продукт на 2021 и за Добавка за фитнес и спорт на годината.

MelliGEL е сертифициран според най-високите стандарти за качествени спортни храни стимулант. Базиран е на чист био мед, комбиниран с други супер храни като гуарана, чия, спирулина, зелен чай и джинжифил. Той възстановява бързо енергията на състезателите като покачва нивото на гликоген в кръвта. Био медът е първокласен източник на въглехидрати и перфектно гориво за всички спортисти. В геловете има добавена и хималайска сол, която ги превръща във въглехидратно-електролитна формула, поддържаща издържливостта при продължителни натоварвания и подпомагаща бързото въстановяване.

MelliGEL не съдържа химически добавки, ГМО и алергени. Тъй като е суров, продуктът стимулира имунитета и е свеж и натурален. Одобрен е от световната антидопингова агенция WADA и е предпочитан от много активни състезатели. Втората ракета на България Димитър Кузманов вече разчита на MelliGEL, за да побеждава. Предлагаме продукта и на приятелите на Интерактив тенис: с вкус на малина, зелен чай, гуарана + канела, какао + мента, ягода с кофеин, спирулина и вишна + джинджифил. Той може да бъде закупен от представителството на марката, а повече подробности за MelliGEL можете да научите на www.melligel.com.

Партньори

Домакини