Ясни са осемте участници в ITL Finals 2021

Осемте участници във финалния мастърс на Интерактив тенис ITL Finals 2021 са ясни. След края на 10 Вечерен турнир, спечелен от Матеуш Ейсмонт, финалистите вече се готвят за голямата надпревара. От 5 декември в MG Tennis Club ще играят Владислав Искренов, Атанас Кръстилов, Никола Милев, Матеуш Ейсмонт, Ивайло Боджаков, Цветан Иванов, Валентин Бонев и Любен Попов. Попов спечели титлата във финалите на ИТЛ през миналата година и ще направи всичко възможно, за да вземе отново купата. Той влиза като резерва на отказалия се от участие Марк Хаджижеков и задачата му няма да е лесна. Силите на върха са изравнени, а новата звезда на лигата Матеуш Ейсмонт няма загуба през тази година и е в топ форма. Жребият за надпреварата ще се тегли тази вечер от 19:00 ч. наживо в предаването „Брейкпойнт“ по телевизия Максспорт.

Финалите на Интерактив тенис се провеждат от 2015 година. Първият шампион в надпреварата е Никола Милев, а през 2016 и 2017 триумфира Едиз Батран. През 2018 купата спечели Радослав Владимиров, а през 2019 и 2020 трофея взе Любен Попов.

Домакин на ITL Finals 2021 за четвърта поредна година ще бъде столичният MG Tennis Club. Условията за игра тук са отлични, а GreenSet настилката гарантира перфектен отскок на топката.

Основният спонсор на състезанието е винарска изба Тиквеш, която предоставя на победителя почивка за двама в избата си в Северна Македония. Препарати от Германия БОРН ще осигурят подаръци за всички участници, както и 150 лв за първо и 100 лв за второ място. Италианската марка за спортни облекла Hydrogen ще подари екипи за класиралите се на 1 и 2 място. От MelliGel ще се погрижат за добрата форма на състезателите и ще ги подкрепят с енергийни гелчета.

Шампионът в ITL Finals 2021 ще стане ясен на 12 декември. Срещите от турнира ще се излъчват наживо в канала на лигата в YouTube, а коментатори ще бъдат някои от най-атрактивните играчи в ИТЛ.

Партньори

Домакини