MG Tennis Club приема първия вечерен турнир на Интерактив тенис за 2022

Столичният MG Tennis Club ще домакинства от 17 януари на първия вечерен турнир за 2022 година на най-голямата любителска тенис лига в България Интерактив тенис. По традиция първи мачовете си започват начинаещите, като те могат да заявят участие до 14 януари. На 24 януари в надпреварата се включват средно напредналите. Те мога да се регистрират до 21 януари. На 31 в турнира се пускат и напредналите, като схемата за тях е отворена до 28 януари.

От MG Tennis Club обещават професионални условия за игра. Базата на клуба в парка „Заимов“ предлага перфектна GreenSet настилка, отлично осветление и комфортна температура на въздуха. Тук през декември по традиция се провежда финалният Мастърс на лигата и сега всички ще могат да се насладят на отличните кортове и да усетят шампионската атмосфера в клуба.

През новата година от Интерактив тенис въвеждат промени в правилата за провеждане на турнирите, като целта е приятелите на тениса да играят още повече и срещу разнообразни съперници. Играчите отново ще бъдат разделени по рейтинг според уменията си от 1 до 10. В най-ниската категория състезания – 125 - ще могат да участват всички с рейтинг 8, 9 и 10. Средната категория 250 ще е отворена за състезателите с рейтинг от 6 до 10. За да насърчат начинаещите да участват в повече надпревари организаторите гарантират утешителна среща за всички начинаещи с рейтинг 10, които се запишат за участие в турнир категория 250 и загубят първия си мач. В турнирите категория 500 играчите с рейтинг 9 и 10 също ще могат да се възползват от втора среща при загуба в първи кръг.

Записването за Първия вечерен турнир на Интерактив тенис е отворено на сайта на лигата interactive-tennis.com, където можете да научите подробности за рейтинговата система на ИТЛ и за правилата за провеждане на предстоящите състезания.

Партньори

Домакини