Ясни са датите за финалния мастърс на ITL.

Между 14 и 20 декември, на кортовете на столичния тенис комплекс "Про Спорт", ще се проведе събитието на 2015-та, в което ще се съберат на едно място най-силните играчи на Интерактив Тенис за град София през сезона - BABOLAT ITL SOFIA TOUR 2015. 

Както е известно, за престижната надпревара се класират най-добрите 8 в класирането на ITL Sofia Tour. За разлика от останалите турнири през сезона, където формата е директна елиминация, то в ITL FINALS участниците ще бъдат разделени в две групи по четирима. За финалната фаза на турнира се класират най-добрите двама от всяка група, като за всяка победа в групите участниците ще се взимат по 200 точки за крайното класиране на лигата. Победителят в този турнир ще спечели допълнителни 900 точки, а неговият подгласник ще трябва да се задоволи с +400 точки в актива си. 

Финалният списък с участниците в турнира, ще стане ясен на 7 декември, когато ще се е изиграл и последният от ITL 500 сериите - "XI вечерен турнир". Негов домакин ще бъде тенис комплекс "15:40". 


Партньори

Домакини