Интерактив Тенис – социалната тенис мрежа на България

През 2015 година Интерактивна тенис лига (ИТЛ) се утвърди като едно от най-предпочитаните състезания по тенис за аматьори в България. Веригата предостави възможност на всеки почитател на играта да намери своето място в тенис обществото спрямо своите моментни умения. Организаторите въведоха рейтингова система (ИТН), благодарение на която участниците в турнирите бяха разделени на категории спрямо настоящите им способности. Така беше гарантирана равнопоставеността на всички състезатели и в резултат на това се получиха изключително вълнуващи и интересни мачове и турнири.

Интерактивна тенис лига продължи развитието на своя сайт и реално разполага с единствената социална тенис мрежа в страната, чрез която за секунди може ш да намериш партньор за тренировка или да се запишеш за участие в турнир. Повече от 2000 души вече са част от ИТЛ и се възползват от предимствата, която дава системата http://www.interactive-tennis.com/.

Хората, които са част от Интерактивна тенис лига, могат да разчитат не само на развитието на своите умения. Генералните спонсори от Babolat раздадоха награди на обща стойност над 8000 лева, а благодарение медийния партньор Sportal.bg информацията за различните състезания и инициативни достигна до стотици хиляди почитатели на спорта в страната.

Най-популярната спортна медия в страната излъчи на живо мачовете от финалния Мастърс на ИТЛ, в който се включиха най-добрите 8 състезатели на веригата през годината.

Интерактивната тенис лига проведе и вечерни турнири само за жени, като организира и няколко социални инициативи, сред които специалният благотворителен турнир в помощ на малкия Валери (повече информация тук -http://www.sportal.bg/news.php?news=580565).

През 2016 година ИТЛ ще продължи с въвеждането на подобрения и услуги в полза на любителите на играта. Организаторите разработват мобилно приложение, с което откриването на партньор за тенис ще стане още по-лесно. Всеки, който има желание да се включи в развитието на ИТЛ и да стане инвеститор в една от най-бързо развиващите се тенис общности в България може да изпрати запитване на адрес: office@interactive-tennis.com.

Календарът през 2016-а вече е готов, като записването за първите вечерни турнири в София е
отворено (виж тук). Скоро ще бъде публикуван и пълния календар на СПА Тенис веригата – Weekend Tour.

Партньори

Домакини