Lotto – новият генерален спонсор на вечерните турнири!

Една от водещите марки в спортните облекла „Lotto“ става генерален спонсор на най-популярните любителски тенис турнири в страната, а именно вечерните турнири на Интерактив Тенис. През 2016 турнирите ще носят името на италианската марка”Lotto Вечерни Турнири“, като всеки участник ще получи личен подарък. За най-добре представилите се в турнирите ще има осигурени специални награди.

Lotto е италинска марка за спортна екипировка създадена през 1973 г.
През повече от 40 годишната си история марката се свързва с имена като
Борис Бекер, Мартина Навратилова, Джон Дейвид Нюкомб и др. Също така Lotto винаги е част от турнирите от Големия шлем и ATP World Tour.

Днес с Lotto играят тенисисти като Давид Ферер, Леонардо Майер, Агниешка Радванска, Марион Бартоли, Екатерина Макарова, Виктор Троицки, като това са само част от професионалните тенис играчи, които играя с Lotto.

SPORT DEPOT е официален представител на марката за България повече от 15 години, а продукти с марка Lotto могат да бъдат намерени във всеки един магазин от веригата, както и онлайн на www.sportdepot.bg

Вече може да се запишете за следващият – 4ти Вечерен Турнир от календара за 2016, като за пръв път домакин ще бъде тенис комплекс „Диана“. По традиция участниците ще бъдат разделени в три категории, като от 29 февруари започват срещите при начинаещите в категория ИТЛ 125. Всеки начинаещ, които иска да опита от тръпката на състезателния тенис може да се запише до 26 февруари на сайта на лигата ТУК.  Записването за другите две категории е до 4 март за ИТЛ 250 и до 11-ти за категория ИТЛ 500.

Очакваме ви!


Партньори

Домакини