Германов спечели своя първи трофей от категория 250

Късно снощи се изигра финала от категория #ITL250 от 12 Вечерен Турнир Лото - ТК"Диана" между Христо Германов и Живко Тодоров. С класирането си до тази фаза на турнира, двамата показаха, че прогресът им продължава с бързи темпове!

В срещата Тодоров започна добре мача след като поведе с 4:2 и 2:0 във втория сет, но точно тогава се пропука и позволи да бъде обърнат до 2:4. Така мача се реши в шампионския тайбрек, където от самото начало Германов поведе и до края поддържаше комфортна за него преднина. Така след 2:4 4:2 10:7 Христо Германов завоюва златото в тази категория.

Напомняме на всички желаещи да се докоснат до състезателния тенис, че днес е крайният срок за записване в турнирите, започващи другата седмица. За пръв път в една седмица ще стартират едновременно турнири от трите категории 125, 250 и 500, част от вечерните турнири на Лото.

Всеки начинаещ може да заяви участието си за категория #ITL125, която започва на кортовете на Tennis Club 15:40 в столичния квартал Редута. Играчите покриващи критерия за категория #ITL250 могат да се запишат за турнира започващ на Tennis Club Pro Sport в Студенски Град, докато най-силните играчи ще могат да премерят сили на кортовете на VIA Tennis STAR намиращ се в кв.Захарна Фабрика. 

Запишете се още сега тук: www.interactive-tennis.com

Очакваме Ви!

Партньори

Домакини