Стани член на ИТЛ!

Интерактив тенис не спира с промените и нововъведенията, свързани с Вечерните турнири на ИТЛ. Една от новостите за 2017 са членските карти на ИТЛ, които гарантират участие в официалното класиране на лигата и може да бъдат закупени от всеки участник в състезанията. Картите са три вида и носят различни предимства. Основното е, че само с членска карта участниците във Вечерните турнири „Лото“ може да влязат в официалното класиране на лигата. Освен това картите предоставят много бонуси и предимства, които искаме да ви представим.

На разположение на участниците във Вечерните турнири са три вида членски карти – Gold, Silver и BronzeЦената на членска карта Gold e 200 лева, на членска карта Silver – 100 лева и на членска карта Bronze – 20 лева.

Какви бонуси и отстъпки носят различните карти?

- Членска карта Bronze: Гарантира участие в официалното класиране на ИТЛ и награди – ваучери и предметни награди - при призово класиране в индивидуалните турнири през годината и в края на сезона. Притежателите на членска карта Bronze не получават допълнителни бонуси. Тази членска карта е своеобразна картотека в Интерактив тенис и осигурява място в ранглистата и в крайното класиране.

- Членска карта Silver: Silver осигурява намаление от 5 лева от таксата за всички турнири организирани от ИТЛ и ексклузивна фланелка на ИТЛ от Babolat. Освен това тя дава право на участие в томболата за специалната награда, която ще се разиграе в края на 2017 година. С картата може да се пазарува с 10% отстъпка в магазините на „Спорт Депо“ и "Babolat", като намалението важи за всички продукти, които са на редовна цена

- Членска карта Gold: картата включва всички отстъпки и бонуси на членска карта Silver, но освен това гарантира най-малко два мача с една такса от турнирите на Интерактив тенис (при загубена среща в първи кръг участието в следващия турнир е безплатно, но това правило важи само за турнирите в категория ITL 125, 250 и 500). Притежателите й получават ваучер за четири безплатни наплитания с включен кордаж от Babolat.

Заслужава ли си да платим за членска карта на Интерактив тенис?

Бонусите, отстъпките и наградите, които предоставяме чрез членските карти Gold и Silver надхвърлят левовата им равностойност. Цената на наградите плюс отстъпките и бонусите са по-високи от цената на картите. Ние от Интерактив тенис искаме участниците в нашите турнири да се чувстват част от една общност, обединена от любовта към спорта. Надяваме се членските карти да стимулират всички да участват в повече издания на  Вечерните турнири „Лото“ и да прекарват повече време на корта. Ще продължим да работим с досегашните си спонсори и да привличаме нови, което ще гарантира още награди и бонуси. 

Задължително ли е членството в Интерактив тенис?

- Не, членството не е задължително за участие в турнирите на лигата. Но само членската карта, независимо дали Gold, Silver или Bronze, позволява участие в официалното класиране.

Откъде може да се купи членска карта?

Заявка за членство може да направите още сега след коректно попълнен формуляр ТУК: 

Повече информация за членските карти може да получите от администратор на лигата на тел. +359888060405.

Откога ще участвам в официалното класиране само с членска карта в ИТЛ?

От началото на март ще има две успоредни класирания за Вечерните турнири „Лото“. Едното ще е официално, за притежателите на членски карти на ИТЛ и то ще определи най-добрите играчи в края на годината. Другото ще е неофициално, в него ще влизат всички участници в турнирите и възоснова на него ще се определят схемите на състезанията. И двете класирания ще бъдат достъпни в интернет на страницата на ИТЛ. Искаме да уточним, че точки за официалното класиране се начисляват след придобиването на някоя от картите. Всеки заявил членство до края на март, ще може да запази спечелените точки до тогава.

Партньори

Домакини