В четвъртък от 20.30 часа: Батран излиза срещу Владимиров за титлата от Мастърса на Интерактив тенис

В четвъртък, от 20.30 часа, на Националния тенис център ще се изиграе финалът на първия вечерен Мастърс на Интерактив тенис за 2017 година. На централния корт в Борисовата градина ще излязат поставеният под N1 в схемата Радослав Владимиров, който победи на полуфинала с 2:0 сета Георги Петров, и N2 в схемата Едиз Батран. Батран е шампион от последния Мастърс за 2016, но тази година не е играл в турнирите на Интерактив тенис. Радо пък спечели през февруари първата си титла в шампионската класа на любителската тенис верига и изглежда готов за победа в Мастърс сериите. На полуфинала той се наложи над Никос Панетимитакис с 2:0 сета и влиза в последната среща без загубен сет. Мачът се очаква с голям интерес, тъй като двамата финалисти имат закачка от доста време и сега ще трябва да докажат кой е по-добрият.

Победителят ще си тръгне с 1000 точки за ранглистата на Интерактив тенис, ваучер от 300 лв. от „Баболат“ плюс 150 лв. от „Спорт Депо“.Финалистът ще прибере 200 лв. от „Баболат“ и 100 лв. от „Спорт Депо“.

Всички желаещи да наблюдават финала са добре дошли на централния корт на Националния тенис център, а организаторите обещават специален бонус. Един от феновете на трибуните ще си тръгне с тениска на „Лото“ с автограф на Виктор Троицки.

Партньори

Домакини