Интерактив Тенис изпраща 2018 в Патрон Бар

Най-голямата любителска тенис лига в България закрива сезон 2018-та със своите награди ITL Awards. Традиционната, празнична церемония ще се състои на 20 декември в „Патрон Бар“, на която ще бъдат наградени най-откроилите се любители тенисисти в няколко категории.

Мениджърът на Интерактив тенис, Ивайло Цанков ще връчи купите на шампиона и на финалиста от последния за тази година Мастърс Lotto ITL Finals 2018. Финалният мач  ще се изиграе няколко часа преди събитието, а името на шампиона ще се разбере минути преди церемонията. Засега е известно името само на носителя на титлата „Най-добър играч на Интерактив тенис за 2018 година“. Това е Радослав Владимиров, който след класирането си за полуфиналите на Lotto ITL Finals 2018 е на върха в годишната ранглиста на лигата. Призове ще получат и класиралите се на второ и трето място в листата. Специални награди ще бъдат връчени и в следните категории: „Най-голям прогрес през годината“; „Най-позитивен участник“ и специална награда  за „Постоянство през годините“.

По време на събитието ще бъдат отличени  и медиите, допринасящи за развитието на любителския тенис в страната – спортните сайтове Гонг и Спортал.

На партито в „Патрон Бар“ са поканени всички приятели на тениса, бивши и настоящи шампиони на лигата. Началото на партито е 21 часа, а купонът ще продължи и след полунощ!

Партньори

Домакини