Откриваме сезон 2019 на кортовете в СК Дема

Спортен клуб „Дема“ предоставя нова възможност на своите любители и ще домакинства на Първия вечерен турнир на най-голямата аматьорска верига в България Интерактив тенис. Начинаещите започват да играят още на 7 януари. Средно напредналите стартират седмица по-късно, на 14 януари, а напредналите – на 21 януари. Записването вече е отворено, а желаещите да се включат в категория ИТН 125 могат да го направят до 4 януари. 

Спортен клуб „Дема“ редовно организира състезания за професионалисти и аматьори и е на второ място измежду всички 120 клуба в страната в класацията на Българска федерация по тенис. Условията за игра в комплекса са отлични и отговарят на всички изисквания на Международната тенис федерация за провеждане на турнири за световната ранглиста. 
Както и досега, организаторите от ITL имаме какво да предложим на запалените по тениса, независимо от нивото им. Турнирите на лигата са разделени на три категории – за начинаещи, средно напреднали и напреднали, а двубоите са наистина оспорвани. Веригата привлича все повече аматьори и с възможността да се изправят срещу нови съперници и да играят на разнообразна настилка в най-големите тенис комплекси в столицата.

Партньори

Домакини