Играе ти се тенис, а няма с кого? ИТЛ те предизвиква!!!

В понеделник започва 6-тият за 2019-та, вечерен турнир на ИТЛ в категория 250(тук). Състезанието се провежда на кортовете на софийския "Тенис Клуб 18.82" в Студентски град. Регистрацията за турнира е отворена до 21-ви юни. Вечерните турнири са страхотна възможност да практикувате любимата игра с различни опоненти и то в прохладните вечери през лятото.

До момента. регистриралите се за турнира са почти 30 души. Остават още няколко свободни места в схемата, така че побързайте! Според правилника в него могат да се включат играчи с ITL рейтинг от 7 до 10 включително.

Основната цел на турнирнирите е да се даде възможност на играчи със сходен рейтинг да се срещнат на корта и да предизвикат себе си срещу равностойни опоненти. За да няма срещи между участници със сериозна разлика в нивото (начинаещи срещу напреднали), турнирите са отделени на различни категории. Във всяка от тях напредналите играчи са поставени в схемата, а останалите играят първи квалификационен кръг. Това дава шанс в първите кръгове на всяка надпревара да се получат максимално равностойни двубои.
Форматът включва само мачове на сингъл.

Началните часове на срещите са от 20ч и 21ч, като участниците играят два къси тайбрек сета до четири (fast4), а при равенство в отделните части, победителят се определя в "шампионски тайбрек" до 10 точки.


До 28-и юни пък могат да се регистрират участниците в категория ITL 500, където всички начинаещи получават сериозен стимул - при загуба на старта, биват освободени от такса. 


ПЪЛНИТЕ УСЛОВИЯ И ПРАВИЛА ВИЖТЕ ТУК!


https://yaodao.blob.core.windows.net/pics/c7f26d3c-d616-460e-aecc-60c098625fe8-$_32.jpg


Партньори

Домакини