Диана Митева триумфира в дамския турнир в MG Tennis Club

Диана Митева надви конкуренцията в женския турнир на кортовете на MG Tennis Club в столичния парк „Заимов“ вчера. На финала тя надделя трудно над Ива Дарданова след тайбрек и победа със 7:3. Двете бяха предварително поставените в схемата на ITL Women’s Tournament и направиха истинско зрелище. Въпреки че Ива водеше до последно, Диана върна пробива и доведе мача до тайбрек. Опитът й като състезателка по плажен тенис и дългогодишна участничка в турнирите на Интерактив тенис си каза думата и с по-свежа игра и по-добра физическа форма, тя успя да победи и вдигна купата.

В ITL Women’s Tournament се включиха 19 дами и поставиха рекорд по посещаемост на състезание за жени, организирано с помощта на Интерактив тенис. За пет от участничките това беше първо включване в турнир и официална игра на точки. Останалите са добре познати на аматьорската верига и редовно се срещат в традиционния осмомартенски турнир на веригата и в състезанията на Weekend Tour.

Надпреварата на MG Tennis Club премина с приятелско настроение и оспорвани мачове. Участничките си тръгнаха доволни от натрупания опит, новите срещи и отличните условия в един от най-добрите тенис комплекси в столицата.

Партньори

Домакини