Дончо Йоцов спечели титлата при средно напредналите в Първия вечерен турнир

Дончо Йоцов от Дупница спечели титлата при средно напредналите в Първия вечерен турнир на Интерактив тенис в клуб 18.82. На финала той се наложи след оспорван мач над Иван Радев в два сета (4:2, 4:2). Това е първата титла на Дончо в категория ИТЛ 250, след две победи в надпревари при начинаещите.

-     Мачът беше много оспорван и с наистина страхотни разигравания, - каза шампионът, след като получи златния си медал. – Опонентът ми играеше добре от основна линия и правеше малко грешки. Не познавах Иван и не бях играл с него досега. Той използваше много слайс от бекхенд, изпращаше топката на моя бекхенд, а това е по-сигурният ми удар. Стоеше добре в дъното на корта и си личеше, че обича дългите разигравания. Така в крайна сметка срещата трябваше да спечели този, който направи по-малко грешки. Играя отдавна в Интерактив тенис. Срещам нови противници, които не познавам и ми дават мотивация да съм по-добър. Сега ще почина малко, а след това може би ще се включа и при напредналите.

Интерактив тенис продължава програмата си за 2020 година със срещите при напредналите в Първия вечерен турнир. Утре стартират и мачовете на начинаещите във Втория вечерен турнир, а средно напредналите и напредналите все още имат време да се запишат за него и да изпробват силите си срещу непознати противници.

Партньори

Домакини