ИТЛ кани студенти на тенис турнир

Интерактив тенис разширява географията си и стъпва за пръв път в още един тенис комплекс в София. На 27 януари в ТК SBS в Библиотекарския университет на „Цариградско шосе“ ще започне Вторият вечерен турнир. Организаторите предлагат специален бонус за всички, които искат да усетят тръпката от състезателния тенис: студентите от УНИБИТ, които представят заверени студентски книжки, ще се включат в турнира безплатно. Така лигата ще спази традицията да предоставя на своите състезатели възможността да играят в непозната обстановка, на различни настилки и срещу нови съперници.

-         Интерактив тенис твърдо следва политиката да насърчава младите хора да спортуват, - каза мениджърът на лигата Ивайло Цанков. – Този път освен равностойни срещи срещу непознати съперници решихме да изкушим студентите от Библиотекарския университет с безплатни мачове. Надяваме се да спечелим още мъже и жени за спорта и да ги накараме да усетят адреналина от играта на точки.

Записването за начинаещите за Втория вечерен турнир е отворено до 24 януари, а мачовете започват на 27-ми. Средно напредналите могат да заявят участие до 31 януари, напредналите – до 7 февруари. Мъже и жени играят в обща схема, а форматът е два къси сета до 4 и и шампионски тайбрек при трети сет. Началните часове на мачовете са 20:00, 21:00 и 22:00. Всеки участник може да посочи до два неудобни дни.

Повече подробности за Интерактив тенис и за турнирите на лигата можете да намерите тук.

Партньори

Домакини