Интерактив тенис стартира сезон 2020

Интерактив тенис влиза в деветата си година като планира повече от 30 турнира с много възможности за игра за любителите от най-ниско до най-високо ниво. До края на годината те ще имат много възможности да практикуват любимия спорт и да намират нови партньори. Очакват се повече от 12 вечерни турнира, 2 Мастърса от категория 1000 и финален Мастърс през декември, в който по традиция ще участват най-добрите осем от веригата. Ще продължат и любимите на тенис семействата надпревари от Weekend Tour. Ще има и турнири само за дамите, като през март ще се проведе традиционният осмомартенски женски турнир, а тези, които искат да играят през уикенда, ще могат да се включат в Чалънджърите на ИТЛ. Първият за годината ще е на 25 и 26 януари, а схемите вече са отворени за записване.

Социалната тенис мрежа вече стартира новия сезон с Първия вечерен турнир, в който при начинаещите спечели японецът Наото Коизуми.Мисията на Интерактив тенис е да бъде в помощ на любителите в България, като благодарение на единната база данни, с която разполага, за секунди можеш да намериш партньор за игра на твоето ниво или да се включиш в някое от състезанията, които се организират всяка седмица.

В турнирите могат да участват и напреднали, и абсолютно начинаещи. Уникалният им рейтинг гарантира максимално равнопоставени и интересни двубои, а състезателите имат шанс да се докоснат до професионалния тенис. Мастърсите поставят на изпитание и физиката, и психиката, тъй като са във формат 3 от 2 тайбрек сета и някои от срещите продължават повече от 2 часа.

През деветте години, откакто съществува, лигата стана мерило за качество и пример за подражание. Повече подробности за ИТЛ и за турнирите можете да намерите на сайта й.

Партньори

Домакини