Третият вечерен турнир на ИТЛ стартира на 24 февруари

Третият вечерен турнир на Интерактив тенис стартира в края на месеца в клуб 360 в Борисовата градина. Надпреварата започват начинаещите на 24 февруари, а крайният срок за записване е 21 февруари. Средно напредналите се включват на 2 март, а напредналите – на 9 март, като схемите ще бъдат отворени за тях до 28 февруари и 6 март. Надпреварата ще се проведе във формат Fast 4: 2 къси тайбрек сета до 4, а при трети сет - "шампионски тайбрек". Мъжете и жените играят в обща схема, срещите започват в 21:00 и 22:00 часа, а топките са Technifiber X-One.

Приятелите на най-голямата социална мрежа за аматьорски тенис в България вече са във върхова форма, а мачовете са супер оспорвани. От началото на годината играчите имаха шанс да тестват физиката си и техническите умения в няколко турнира.

„Политиката на ИТЛ е да насърчава младите да спортуват, затова предлагаме и вечерни, и уикенд турнири, - каза мениджърът на Интерактив тенис Ивайло Цанков. – Искаме приятелите на спорта да намират бързо и лесно подходящи партньори посредством търсачката на сайта ни. А за да повишават всички нивото си, събитията са разделени в категории, които изправят един срещу друг равностойни съперници.“

Програмата на Интерактив тенис продължава с втория Callenger за годината на 22 и 23 февруари в клуб SBS. На 9 март стартира и първият дамски турнир за 2020 – MG Ladies Night 2020, който по традиция се провежда по случай 8 март. Отворено е записването и за първите два турнира на семейната тенис и СПА верига Weekend Tour Sandanski Open 2020 и Sani Resort Tennis Holiday 2020. Те ще се проведат от 27 до 29 март в Сандански и от 3 до 5 април в Rafa Nadal Tennis Centre в Гърция. Повече подробности за турнирите и програмата на ИТЛ можете да намерите тук.

Партньори

Домакини