Владислав Искренов с втори триумф в ИТЛ за 2020

Владислав Искренов записа втора победа в турнирите на Интерактив тенис за 2020. Преди месец той триумфира в първия Чалънджър на социалната тенис мрежа за годината, а сега взе и купата при напредналите във Втория вечерен турнир. На финала в клуб SBS той се наложи с 2:0 сета (4:3, 4:1) над Иван Златанов.

Владислав влезе в ИТЛ едва през декември миналата година, но демонстрира превъзходна игра. В актива си има 17 победи и само 2 загуби, и дели първото място в ранглистата на лигата с Валентин Бонев. Във финала на Втория вечерен турнир Владислав показа отлична техника и печеливша стратегия. Без да бърза, той изпращаше дълбоки топки в половината на Златанов и излизаше на мрежата при всяка възможност. Движеше съперника си наляво и надясно, и спечели тайбрека на първия сет с по-добър бекхенд. Във втория сет Иван продължи да взима точки с отличен сервиз, но Владислав допускаше по-малко грешки и спечели мача.

„За пръв път играя срещу Иван и съм доволен от победата, - каза шампионът след като вдигна купата. – Полуфиналът срещу Ивайло Боджаков беше по-труден. Там спасих няколко мачбола и беше по-оспорвано. Благодаря на треньорката ми Никол Йорданова, която е може би една от най-добрите в България и я препоръчвам на всички. Благодарности и на моя спаринг партньор Юлиан Рударски, който никога не се отказва. Продължавам с аматьорските турнири и се надявам да затвърдя добрите резултати.От 9 март се включвам при напредналите в Третия вечерен турнир в клуб 360. Благодаря и на ИТЛ за отличната организация.“

Програмата на Интерактив тенис продължава с мачовете на начинаещите в Третия вечерен турнир. Отворено е записването за категории ИТН 250 и ИТН 500 в Третия вечерен турнир, както и за трите категории на Четвъртия вечерен турнир Diplomat. Дамите, които искат да участват в MG Ladies Night 2020, започващ на 9 март, също могат да заявят участие. Повече подробности за социалната тенис мрежа и за състезанията й можете да намерите тук.

Партньори

Домакини