Намерете най-добрия партньор за тенис чрез вайбър групата на ИТЛ

Интерактив тенис предоставя възможност на всички приятели на спорта да намерят най-добрия партньор за игра чрез своята вайбър група Interactive Tennis. В нея вече са включени 400 члена, които търсят подходящи съперници и следят резултатите от трите формата на ИТЛ – вечерните турнири, чалънджърите и семейната тенис и СПА верига Weekend Tour.

Вайбър групата е част от мисията на Интерактив тенис да позволи на приятелите на спорта да играят колкото се може повече и с равностойни съперници. Всички турнири на лигата се провеждат в съответствие със сигурна рейтингова система, която определя нивото на участниците и им осигурява оспорвани мачове. Така, дори да не познавате лично някой от търсещите партньор за игра, можете да проверите рейтинга и резултатите му в сайта на ИТЛ и да определите нивото му.

Вайбър групата Interactive Tennis е продължение на постоянния стремеж на екипа на ИТЛ да разширява социалната тенис мрежа. Досега играчите намираха партньор и се записваха за участие в турнири през сайта  http://www.interactive-tennis.com/. Сега откриването на съперник може да става и през вайбър групата – още по-бързо и лесно.

Партньори

Домакини