Дарислав Николов взе купата в Шестия вечерен турнир на ИТЛ

Дарислав Николов триумфира при напредналите в Шестия вечерен турнир на Интерактив тенис и взе втора купа в социалната тенис мрежа на България. На финала в клуб Бароко спорт той надделя над опитния Цветан Иванов с 2:1 сета (0:4, 4:0, 10:3) след мач с обрати и напрежение.

Дарислав и Цветан застанаха за втори път един срещу друг в официален мач, след като преди година Дарислав надделя с 2:1 сета след много нерви и трудни разигравания. И този път срещата започна с пълно надмощие на Цветан, който взе първия сет с 4:0 за по-малко от 20 минути. Но когато всички смятаха, че той е новият шампион във вечерните турнири, съперникът му заигра по-разумно и се стабилизира. Дарислав се стараеше да задържа топката по-дълго в игра и взе сета с 4:0. В решаващия тайбрек сет Цветан продължи да трупа грешки, Дарислав подобри още повече играта си и стигна до 10:3 и до купата.

При средно напредналите златния медал извоюва Стефан Узунов, победил на финала Мирослав Мирославов с 2:0 сета. Това е първа титла за Узунов в ИТЛ след малко повече от година в лигата, а играта му е сериозна заявка за още купи. При начинаещите първото място спечели Калин Лазаров след 4:3, 4:1 срещу Светослав Качаков.

Програмата на Интерактив тенис продължава със Седмия вечерен турнир, който стартира на 27 юли в клуб Раковски. Записването и за трите категории е отворено, а първи на кортовете излизат начинаещите. Повече подробности за ИТЛ и заявки за участие – на сайта на лигата http://www.interactive-tennis.com/.

Партньори

Домакини