За лигата:


Интерактивна Тенис Лига (ИТЛ) е създадена през 2011г. През последните години ние организирахме над 900 любителски тенис турнира. Наложихме много нововъведения в българския любителски тенис, най-важното, от които бе интерактивния начин на провеждане и отразяване на турнирите.


ИТЛ първи предложихме на своите тенис любители вечерната форма за провеждане на турнири. Това даде възможност на всеки желаещ да играе тенис след работно време в удобен за него ден да се бори за победа и награди. Вечерните срещи бързо се наложиха като най-предпочитания формат за игра. Една от основните цели, които лигата си постави и постигна е да раздели турнирите в две нива, съобразявайки се с рейтинга на играчите, като по този начин им осигури възможност да играят интересен тенис с равностоен противник.


През 2015 година Интерактивна тенис лига (ИТЛ) се утвърди като еднa от най-предпочитаните лиги за аматьори в България. Благодарение на ИТН рейтинга, предоставихме възможност на всеки почитател на играта да намери своето място в тенис обществото спрямо своите моментни умения. Благодарение на рейтинга участниците в турнирите бяха разделени на категории спрямо настоящите им способности. Така гарантираме равнопоставенност в турнирните срещи и в резултат на това се получават изключително вълнуващи и интересни мачове и турнири.

Интерактивна тенис лига ще продължи развитието на своя сайт и реално разполага с единствената социална тенис мрежа в страната, чрез която за секунди можеш да намериш партньор за тренировка или да се запишеш за участие в турнир. Повече от 30000 души вече са част от ИТЛ и се възползват от предимствата, която дава системата http://www.interactive-tennis.com/.


За тези години станахме мерило за качество и пример за подражание, което ни кара да вярваме, че вървим в правилната посока, чиято крайна цел е да ви предложим най-добрите условия за тенис и забавление! 

Всеки, който има желание да се включи в развитието на ИТЛ и да стане инвеститор в най-голямата общност в България може да изпрати запитване на адрес: office@interactive-tennis.com.

Партньори

Домакини